Κύριε Τσελίκο,

Δεν είναι στις προθέσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου να υποκαταστήσουμε με τις παρεμβάσεις μας τη δημοσιογραφία της σκόπιμης λογοκρισίας, αφού μόνο εσείς αρνηθήκατε να δημοσιεύσετε την ανακοίνωση του Συλλόγου  και της επιλεγμένης υπεράσπισης που προσφέρετε σε πολιτικά πρόσωπα του τόπου.

Θα εξακολουθούμε όμως να υπερασπιζόμαστε την  πόλη μας, όπως ασυμβίβαστα το έκαναν όλα τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου μας, από εκείνους που πενήντα μέτρα από τα γραφεία τους δεν αντιλαμβάνονται τον εξευτελισμό ιερών και ιστορικών χώρων που τους έχουν παραχωρηθεί για προστασία και αξιοποίηση και δεν ζητούν ούτε μια θαρραλέα συγνώμη για την ανεπίτρεπτη άγνοιά τους. Και βέβαια αυτό το καθήκον θα το επιτελούμε χωρίς την άδειά σας.

Θα υπηρετούμε πάντα την Πρέβεζα με ανιδιοτέλεια και με πίστη στους σκοπούς του Συλλόγου μας και τις διαχρονικές αξίες και αρχές της ζωής. Σεις έχετε το αναφαίρετο δικαίωμα να υπερασπίζεστε και να προστατεύετε πολιτικά όποιον τοπικό άρχοντα κρίνετε.

Οι προσωπικές διαδρομές και η εμπάθεια δεν έχουν θέση στη δημοκρατική λειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>, του οποίου οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές όχι μόνο να τις παρακολουθεί όποιος το επιθυμεί αλλά και να καταθέτει την γνώμη του και να διαμορφώνει άποψη.

Ο σεβασμός και η διάθεση της δημιουργικής συνεργασίας με τους θεσμούς είναι έμπρακτα αποδεδειγμένα όλα τα χρόνια της λειτουργίας του. Ποτέ όμως δεν θα αποτελέσουν συμμαχία αφωνίας και αλλοίωσης της πραγματικότητας με κανένα αντάλλαγμα.

Άκομψη , τέλος , η προσπάθειά σας, να  φιμώσετε  και τους συναδέλφους σας των άλλων Μέσων Ενημέρωσης της πόλης , υποδεικνύοντάς τους να ακολουθούν τον δικό σας τρόπο πληροφόρησης και δημοσιογραφίας.

Κύριε Τσελίκο,

Για την συνεχή βεβήλωση του καθαγιασμένου χώρου του κάστρου , με το ταπεινό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα και το απέριττο Μνημείο  Πεσόντων, μπρος στο οποίο γενεές και γενεές Πρεβεζάνων έκλιναν ευλαβικά το γόνυ ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο και καταθέτοντας τα ευγενέστερα των συναισθημάτων τους για τους νεκρούς ήρωες και που τώρα καταθέτουν καθημερινά και ανενόχλητοι στους ίδιους χώρους τα ούρα και τα περιττώματά τους μια ομάδα ΡΟΜΑ , υπάρχουν ΕΝΟΧΟΙ.

Αυτούς καταγγέλλουμε εμείς. Αυτούς υπερασπίζεστε εσείς. Είναι περιττό λοιπόν να ασχοληθούμε ξανά μαζί σας.

                               Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>